Телевизори

5 години гаранција на Samsung UHD, PUHD и QLED телевизори со напредни перформанси кои во вашиот дом ќе донесат милијарда неверојатни бои и ќе ги разбудат сите ваши сетила.

За сите QLED ТЕЛЕВИЗОРИ купени од 01.10 ДО 31.12.2018. добивате и 10 години гаранција без “Burn-in” ефект.

Целосен опис на услови Моделите кои што се вклучени во промоцијата

Ладилник и машина за перење алишта

За пет години може да се случат многу работи, затоа ви нудиме 5 години гаранција за сите ладилници и машини за перење алишта.

Сите ладилници и машини за перење алишта купени во периодот од 15.02. do 30.12.2018.
Samsung машините за сушење на промоција се само во периодот од 15.2. дo 30.4.2018.

Целосен опис на услови Моделите кои што се вклучени во промоцијата

Вградна техника

За пет години може да се случат многу работи, затоа ви нудиме 5 години гаранција на вградена бела техника (фурни, плотни и аспиратори).

Baжи зa ᴨᴩоизводи купени во ᴨеᴩиодот од 15.2. дo 31.12.2018.

Целосен опис на услови Моделите кои што се вклучени во промоцијата

Samsung правосмукалките

За пет години може да се случат многу работи, затоа ви нудиме 5 години гаранција на Samsung правосмукалките со напредни перформанси и совермен дизајн кој овозможуваат извонредна сила на чистење.

Baжи зa ᴨᴩоизводи купени во ᴨеᴩиодот од 15.2. дo 31.12.2018.

Целосен опис на услови Моделите кои што се вклучени во промоцијата

За да го остварите правото на 5 години гаранција, уредот мора да биде регистриран на веб страницата samsung5godinigarancija.mk најдоцна 60 дена од денот на купувањето.

Корисничка поддршка 00389 23 207 777 (по цена на локалниот повик за фиксна и мобилна мрежа)

Ве молиме подолу внесете ги Вашите детали:
Сите полиња што се означени со (*) се задолжителни

Детали за купениот апарат

Како да се пронајде

Со притискање на копчето "Поднеси онлајн" дозволувам на компанијата Samsung Electronics Austria GmbH, на неговиот придружник и предизведувач експлицитна согласнот дека моите горенаведени лични податоци може да ги користи поради моја регистрација за купениот производ, сервисирање на мојот Samsung производ во текот на основната гаранција (две години) и по продолжувањето на гаранцијата (додатни три години) како и за контактирање во врска со горенаведените цели. Запознаен/а сум со политиката на Samsung и неговата приватност која е достапна на: hhttp://www.samsung.com/rs/info/privacy.html и се согласувам Samsung да ги користи моите лични податоци во врска со него.